Desktop Fundus kamera

Desktop Fundus kamera
chatta nu
Produktinformation

Ska du till grossist medicinsk, kirurgisk oftalmologiska desktop fundus kamera tillverkade i Kina från en av de ledande desktop fundus kameran för oftalmologi tillverkare och leverantörer? Välkommen till kontrollera priset med oss.

TNF-505 icke-mydriatiska digital fundus kamera integrerar funktion av mydriatiska och icke-mydriatiska fundus fotografi. På detta sätt, det kan enkelt uppfylla kraven i öppenvården dagtankar för oftalmologi, och också kommer att vara ett kraftfullt verktyg för fundus screening med effektiv och högkvalitativ fundus bild lösning. Det ger omfattande fundus bilder med hög kostnadseffektivitet. Översta pixel beslutsamhet, SLR imaging system och utmärkt fiberoptiska system, är TNF505 fundus kameran större fördelar än andra märken.


Externt SLR imaging system, ger användare enkel tillgång av högupplösta fotografier.

Externa SLR imaging system, inte bara ger levande färger och detaljrikedom, men också gör det så lätt för att uppgradera.Översta PIXELupplösning erbjuder en fantastisk upplevelse med detaljer.

Det ger 18 megapixel bilder och utmärkt optisk tänkbar system. På detta sätt, kommer bilden fortfarande att slutligen klart efter partiell förstoring, vilket är avgörande för att diagnostisera minimal lesioner.Integration av mydriatiska och icke-mydriatiska fundus fotografi


Integration av mydriatiska och icke-mydriatiska fundus fotografi, uppfyller fullständigt behovet av professionell fundus undersökning och fundus screening.


Enkelt gränssnitt och enkelt handhavande

Enkla utseende, rika imaging medhjälpande system och fokus positionering system med två extra prickar, göra verksamheten lättillgängligt för även gröna händer som aldrig använder en fundus kamera.Låga ficklampa fotoläge

När du väljer fotograferingsläge till låga ficklampa, kan ett ljus och tydlig fundus foto fortfarande förvärvas. På samma gång, patienten's komfort kan garanteras i en stor way.


Förfrågning