Vid tiden för förberedelsen av skådespel ramar, optiker och interaktioner befanns vara?

Första

Först och främst behöver vi veta, när vi redo för oss i en mängd olika funktioner, glasögon innan ramen brukade brytningsfel öga förfarande, optiker, professionella är mycket viktigt.


Optiker tillhandahålla kunskap, erfarenhet och han har förmågan att driva utrustning och allmänna analytiska dom. Som visar för att ge deras ownrefractive tillstånd av existens och förmåga att identifiera objektet.


På grund av ovanstående skäl är optometri slutförandet av processen requiresboth sidorna för att ge full spela till sina egna egenskaper, ömsesidigt samarbete och kompletterande resultat. Därför förbereddes korrekta förståelsen för optometri kurs av missbrukare berättigade till eye glasögon ramar i föregående steg inte kan ignoreras.


Optiker optometri göra följande saker:

1, tillgång till relevant information: din Dai Jingshi, Läs mer om minnesanvändning.

2, startprocessen: enligt relevant information, i kombination med åtgärder, tenderar att leda de optometri Act målen.

3 bekräfta genom narkomanerna till subjektiva och objektiva karaktären och omfattningen av brytningsfel: Svaren till syn och vision korrigering bekräftelse;


Missbrukare bör bidra till genomförandet av följande saker:

1, att tillhandahålla relevant information: användning av den ursprungliga speglar och nya krav, vissa aspekter tillhandahålls i form av säljande part identifikationen.

2, titta på märket;

3, Visa jämförande grad identifiering av ämnet för rapporten: nya glasögon kan se tydligt, om ytterligare speglar tål beror helt på egen hand;