Ökade med 400-fold i 10 år, vilken chans har nya ögon fånga?Under 2015 intäkter 164 miljoner yuan, nettovinst på mer än 40 miljoner yuan, som nya OTC-marknaden företag, nya ögons business performance är inte sämre än vissa A-aktie-bolag. Och tio år sedan, när företaget grundades i Tongji University National University Science Park, dess årliga intäkter var endast 37 miljoner.

Startade från digitala lösningar av oftalmologiska utrustning, en serie av oftalmologiska utrustning finns i Visa rummet med nya ögon. Grundaren och ordförande Mr Tang Delin berättade forskargruppen, han startade företaget med kamerans digitala fundus.

Mer än ett decennium sedan, när de digitala kamerorna påverkar den traditionell film som marknadsföring, blev det svårt för oftalmologiska sjukhus att ge filmer för patienter. Upplever detta som en equipmentmaintenanceworker i ett oftalmologiska sjukhus, en tanke kom till Mr Tang: skapa digitala lösningar till traditionell filmkamera fundus. En framgångsrik omvandling av fundus kamera från nondigital signal till digital signal, inte bara gjort dyr utrustning fortsätta arbeta, men också väckt en inkomst på 20000 RMB till Mr.Tang. Med insikten av affärsmöjlighet, Mr.Tang avgick och startade sin egen verksamhet.Mr Tang: "dessa utrustning var på väg att elimineras från sjukhus som skulle ha spenderat 500 tusen på digitala maskiner. Men behöver vi ony 80 tusen att göra maskinerna digital. På detta sätt en stor del av kostnaden kommer att sparas och vi kan hålla verksamma avhandlingar maskiner. "Och det kommer också att spara mycket tid för läkare eftersom ingen mer film behöver skrivas."Innan 2015 är alla fundus kameror på sjukhus film-typ, 1200 enheter i Kina och 10000 enheter i hela världen. Till nu, har marknaden av digitala fundus kameror utvecklats helt.

För närvarande, nya ögon konfronterar ett nytt problem: vad till gör nästa? Mr Tang syftar till en annan oftalmologiska maskin — — spaltlampa. Spaltlampan är en nödvändig utrustning för oftalmologiska undersökning. Innan vi gör det digitala, finns det 12000 enheter i Kina och 50000 i hela världen. Om digital omvandling görs av kostnaden för 30 tusen yuan för varje enhet, är marknadens storlek 1,5 miljarder yuan.


Vad händer efter alla gamla oftalmologiska maskiner har förvandlats? Video inspelning System för kirurgiska Mikroskop, registrerar hela operationen, som erbjuder en perfekt lösning för medicinska konflikter. I samarbete med Zeiss, när Zeiss säljer ett kirurgiskt Mikroskop har kommer en videoinspelningssystem med nya ögon att köpas tillsammans. Video inspelningssystemet kan inte bara användas i oftalmologi, men också inom ortopedi, neurokirurgi och andra avdelningar. Det har en stor marknad, och en mycket mer konkurrenskraftiga pris än system utomlands.