Förberedelse glasögon innan vad är optometri optometri utrustning som oftast används i processen

Innan

Innan preparatet i våra glas är optometri ett måste för ett program. Samtidigt optometri är korrekta, andra erfarenheter än professionella optiker, optometri utrustning är bra eller dåligt, också spelat en avgörande roll.


Optometri utrustning nu finns det många, de vanligaste är av följande klasser, införa en av en. Så att alla kan förstå, men också för alla vid tiden för förberedelsen av glasögon ramar, gör det lätt att skilja professionell optometri enheter eller inte.


1 vision, ljuslåda tabell: instrument för att testa visuell skärpa.

2, kontrollera skiva: utgörs av optometri testresultaten. test används-för att upptäcka öga diopter, promenad för att försöka observera och också som neutralisering testa standarder.

3, nära synskärpa diagram: används för att upptäcka nära; och lightbox-typ öga diagram används ondifferential diagnos av brytningsfel status.

4, fokusera en ficklampa: används för ögat check, som en extra belysning. används också som observation av pupilldeformitet ljus reflex ljus och projektion ljuskälla med hornhinnan reflex poängen.

5, linjaler: mäta avstånd mellan pupillerna; fungerar också som glasögon ramar med linser storleken på mätverktyg.

6, audition: för refraktion test, prova att gå klädd i värd lens verktyg används i processen.

7 och kryssrutan skugga spegel: och kallade retinala spegel; utrustningen har två arter, en för poäng-liknande ljus projektionstyp (avses poäng-liknande kryssrutan skugga spegel); en för bandet ljus projektionstyp (enligt bandet kryssrutan skugga spegel), kolla skugga spegel av form för rod-liknande; professionell av glasögon optometri rum i musten har som en, medan optometri personal måste behärska utrustningen drift färdigheter.